ITSEARVIOINTI

Mielestäni ensimmäinen kurssini on mennyt hyvin. Olen toiminut ohjeiden mukaan, ollut aktiivinen ja ylipäätään innoissani uuden oppimisesta.

Olen tehtävissä ollut huolellinen ja tehnyt kaiken ajoissa, vaikka asiat olisivat jääneet viime tippaan, olen saanut ne suoritettua. Tehtävien teko on edistynyt niin koneella, kuin käsin tehtäessä. Olen suunnitellut tehtäväni tarkasti ja ottanut huomioon oman luovuuteni käytön, sekä työhön liittyvän ilmaisun. (miten haluan työni vaikuttavan ihmisiin yms.)

Kurssin aikana olen oppinut käyttämään erilaisia sovelluksia koneella ja painosalin puolella olen tutustunut ja käyttänyt useita erilaisia koneita. Useimpien alussa on ollut ongelmia, mutta jokaista olen ajan myötä oppinut käyttämään ja olen välillä myös auttanut oppilaita sopeutumaan niiden käyttämiseen.

Olen joka päivä pyrkinyt käyttämään omaa visuaalista luovuuttani, tuomaan oman näkökulmani esille sekä tekemään asioita jotka ovat välillä myös oman mukavuusalueeni ulkopuolella.

Olen media-alalla oppinut aistimaan asioita erilaisilla tavoilla. Media-ala on pitänyt kiinnostukseni koko ajan yllä, eikä ole ollut päivää, jolloin olisin tullut tylsistyneenä kouluun. Olen aina valmis ja innostunut oppimaan uutta, enkä malta odottaa mitä seuraavat kurssit tuovat tullessaan.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s